Thursday, July 30, 2009

Cupcake untuk PML




Mui lan, u are my first cupcake customer tau! TQ so much!!! Bestnya dapat buat cupcake ni... ni first time apply ilmu yang dapat kat KK Arau, resipi super moist cupcake yang instructor bagi memang kelas, memang super moist habis! Tapi cam tak berani ja nak letak resipi kat sini hehe... tolong abaikan decoration yang sangat tidak cantik itu ya :) next time i'll improve, i promise!

8 comments:

MATA GEMBIRA said...

memang sangat menarik kek nie..huaua..x sabar nak tunggu kek yg ainul order pulak..hehe

adanz said...

waaaaaaa nampak lazatnyeeee.... lin, xde pek percubaan ka?

dba4624 said...

dlm diam mengoder kek nu..he

sikakitulis said...

k.lin berapa rege cc ni?

RUZLINDA MUSTAFFA said...

ustaz mede, testing kek dah bawak mai ofis baru ni, ustaz lak tak jenguk jpa :(
ami, kaklin jual rm1.50 each...
nida, best ar dapat buat cupcake!!!
kek ainul petang ni k...

adanz said...

aiyya lenkali bawak sampel tu roger2 la nu

RUZLINDA MUSTAFFA said...

wokeh nanti saya buat spesel untuk ustaz k:)

christine said...

HAHA, I just saw ur blog.. during my free time.. actually the cupcakes were so great that we didnt have enough to share with anyone... william actually licked the plate of all remaining crumbs... thanks ya

You might also interested about these...

Blog Widget by LinkWithin