Wednesday, October 28, 2009

Kemalasan yang melanda

salam kengkawan...
apsal aku malas sgt nak update blog lately ni... nak buat kek pun aku dah tak berapa semangat... pembawakan budak ka? ish, tak baik salahkan anak dalam perut, dia tak tau apa pun, aku ja yang memang malas :( seronok ja tgk kawan2 update blog, tapi aku tak tercuit pun nak update blog aku yang dah bersawang (hehe pinjam ayat terkenal semua blogger bila lama tak update blog!)
nantilah, aku akan upload dan download jugak gambar2 kek yang aku dah buat sekian lama tapi dok tgh que nak kena tempek kat sini... TUNGGU...

Monday, October 5, 2009

Weekend Project


For Ustaz Razak n family


Oredr from Ami, before touch up


For Ami, after the touch up


Oredr from Aswa UUM, tq so much!!!



Order from Kak Ida for Syana (betul ke eja ni) yang nak balik asrama. Comeinya dia, paling tepat, CANTIK! mcm mummy ida gak...



Delayed Entry 4


For my sister n her girls - Nur Alya Dini, Nur Sasya Dini n Nur Sufya Dini


Untuk makan2 dgn kawan ofis



For Hafizi yang nak bagi kat kawan dia kat UUM, thanks a lot 4 yr help!!!


Order from Nida



Order from Aini



Delayed Entry 3

Layan gambar je la kawan kawan ek :)



Order dari Nor untuk family Abg Jai yang baru balik dari UK



Order from Aswa UUM untuk bf :)


ad hoc order dari Ustaz Razak

You might also interested about these...

Blog Widget by LinkWithin