Monday, September 28, 2009

Delayed Entry 2

Order dari adik2 UUM, kawan2 ami, thanks a lot ami, my biz is now expanded to uum because of u!!! :) tapi sory ek adik2, kaklin lupa nak snap semua, ada separuh yang kaklin tak snap :/













tapi yang ni bukan untuk adik2 uum, ini adik aini jpa punya :)



yang ni pun bukan adik2 uum punya, ini kakak ani jpa punya :)



Delayed Entry 1


For Muhammad Akmal, anak sulung kakak ipar aku


For Kak Ida



For Kak Ida as well, nak bagi kat relatives kot...


This is also for Kak Ida, specially for amar yang nak balik saudi




Ni semua gambar kek yang orang order masa bulan puasa, tapi lambat tul aku update... ingat tak aku ada mention yang aku taktau usb abang aku letak kat mana... rupanya all this while benda tu ada ja dlm handbag aku, aku ja yang tatau hehehe...

Thursday, September 17, 2009

Update

Hikhik... :) :) :) bila aku nak update blog ni dgn gmbar kek taktau la, dok cari usb tak jumpa plak dah!!! Byk gak gmbar kek yang aku dah snap tapi lum masuk kat sini, konon2 busy dgn tempahan (chewah mcm la byk sgt tempahan huhu..)
Anyway thanks kepada kawan2 yang order kek n cupcake, hopefuly semua berpuas hati yea... Selamat hari raya kawan2, maaf zahir dan batin, ampunkan segala salah silap terlanjur kata... happy holiday to all!!!

Tuesday, September 8, 2009

Photoless entry :(

Entry kali ni tanpa gambar walaupun sebenarnya banyak gambar kek yang orang order sepatutnya diuploadkan ke sini... sebabnya aku tukar handphone, dari handphone *o*i* aku tukar ke *S*, nak menyokong brand malaysia kononnya...

Aku tukar sebab hp n*k*a tu macam dah pening2 skit sejak jatuh dari rumah aku yang letaknya di tingkat 3 kuarters PTSS, sekejap dia on, sekejap dia off, cam biskut lak... bayangkan hp sekecik tu jatuh dari tingkat 3, aku dok bayang hp tu hancus!!! tapi alhamdulillah hp tu cuma lekang sket ja.

Bukan aku sengaja jatuhkan sebab nak mintak cik abang belikan hp baru ye... amzar yang jatuhkan sebab masa tu dia dapat perangai buang barang, segala apa yang dia boleh capai terus dia amik, meluru ke balkoni n BUANG!!! tiap2 hari bibik akan turun n bawa plastik, kutip barang yang amzar buang, satu plastik penuh!!

Cita pasal hp *S* lak, model yang aku amik tu baru ja 2-3 hari sampai, cantik, mulanya plan nak tukar satu ja, last2 cik abang tukar hp, aku pun tukar gak hp, both of us amik model *S* yang sama, sehati sejiwa tul hikhik... balik rumah, belek2 hp baru, try function yang tu yang ni, mcm tak puas hati la pulak... tapi dah beli kan, nak buat mcmana, berlapang dada ja la...

Aku kan dok jauh dgn cik abang, bila time nak bersembang panjang, sound hp tu cam tak brapa clear, kena cakap kuat2, tu pun dgr putus2, receiver pun tak brapa ok, kat PTSS yang selalunya line tak pernah tergugat ni pun kadang2 tak ada line, sedihnya aku... cik abang aku pun sedih gak huhu... dalam pada dok pakat2 tension dgn hp baru yang sgt tak best tu kami pun sama2 buat keputusan, kita trade in lagi!!!

Dipendekkan cita, sebab aku rasa dah banyak aku tulis ni... lepas amik cik abang kat airport aloq staq, terus kami p kedai hp tu n trade in, kali ni amik *o*i*, brand yang sepatutnya kita semua boikot, tapi nak buat camana, setakat dok guna hp ni, brand n*k*a tu la yang aku rasa paling best untuk aku...

So skang ni aku dah ada hp yang sgt relyable, buleh la aku upload n download gambar kek aku pasni hehe :) yea yea!!! amzar, jgn buang hp mummy lagi adik k...

Wednesday, September 2, 2009

Happy 1st Birthday Hazim






Marble Cheese Cake, order from Nik JMSK untuk birthday Muhammad Hazim.

You might also interested about these...

Blog Widget by LinkWithin