Monday, September 28, 2009

Delayed Entry 1


For Muhammad Akmal, anak sulung kakak ipar aku


For Kak Ida



For Kak Ida as well, nak bagi kat relatives kot...


This is also for Kak Ida, specially for amar yang nak balik saudi




Ni semua gambar kek yang orang order masa bulan puasa, tapi lambat tul aku update... ingat tak aku ada mention yang aku taktau usb abang aku letak kat mana... rupanya all this while benda tu ada ja dlm handbag aku, aku ja yang tatau hehehe...

2 comments:

AFH said...

kak lin..dah main cute cupcake kak lin..wah,dah semakin maju nie

RUZLINDA MUSTAFFA said...

thanks ainul :) tapi kawan kaklin cakap 'aku tgk cam sama ja design hang nih...' :( takpa, kita upgrade lagi skill pas ni hikhik

You might also interested about these...

Blog Widget by LinkWithin