Tuesday, March 20, 2012

Setelah sekian lama....

As Salam... maaf sbb lama menyepi :) here are some pictures of the cakes that have been baked during my absence here :)

Red Velvet Cupcake - tq kak aisyah :)

Red Velvet Cupcake - untuk cikgu2 aliff n amzar

Choc moist cupcake - thanks fiza

Red velvet cake - thanks kak ipah

Choc moist cake + ganache + edible image - tq kak wan

Monday, November 14, 2011

Pindah lagi...

As salam... linmustaffa akan berpindah lagi... kali ni ke daerah Kulim, Kedah. Alhamdulillah dapat transfer ke Politeknik Tuanku Sultanah Bahiyah, Kulim. Tapi yang sedihnya, husband tak dapat tukar, sedey gila................................................. teringat masa duduk asing tahun 2009 dulu, aku dengan anak2 kat poli perlis, husband kat SK Cyberjaya... dugaan yang sangat berat ini datang lagi... masa tu anak 2 orang, n tengah mengandung anak ke-3. kali ni anak dah 3 orang, mengandung pulak anak ke-4... penat la bila duduk jauh2 ni, penat segala2... sapa yang penah dok jauh dgn suami mesti faham perasaan aku kan huhuhu................. skang husband tengah try buat rayuan, mudah mudahan dengan izin Allah dia akan dapat pindah ke Kulim. my dear blog reader, tolong doakan my husband dapat pindah kulim, sesama kami........

Aktiviti baking mungkin makan masa skit untuk mula balik bila dah di kulim nnt, n hopefully rezeki aku akan sentiasa ada di sana dalam dunia baking ni :) terima kasih kepada kawan2 yang selalu order kek dengan linmustaffa, my skills expanded here :) thank u so much to all...

Ya Allah Ya Rahman Ya Rahim, permudahkanlah urusan Mohd Fazli B Talib untuk berpindah ke Kedah... amin ya rabbal alamin.........

Terima kasih semua... :')

Tuesday, October 25, 2011

Deepavali cuppies

Order dari officemate, Kak Wan Atiyyah. TQ kak wan :)


With Deepavali theme, for our boss Pn Sussie :)

Thursday, October 20, 2011

Blueberry cheese cake

Order dari sepupu ipar, kak as. thanks a lot kak :) (psst... sila hapdet blog okay!)

Blueberry cheese cake + whipping cream + blueberry


a suprised birthday cake, dari adik untuk kakak...

Wednesday, October 19, 2011

Cakes here n there...

Order dari staf admin, aty. TQ :)

Choc moist cake + ganache


Order from azie. TQ!
Choc moist + buttercream


Order dari jiran sebelah rumah. Thanks teacher...

Choc moist + buttercream


Order dari offismate. Thanks kak na...

Carrot cake + cream cheese frosting


Order beramai-ramai dari staf admin.

Kek alunan kasih + whipping cream.

TQ!

Order dari nanie. thanks dear...

Choc moist + buttercream


Another order from nanie. TQ!

Choc moist + buttercream

You might also interested about these...

Blog Widget by LinkWithin