Monday, November 14, 2011

Pindah lagi...

As salam... linmustaffa akan berpindah lagi... kali ni ke daerah Kulim, Kedah. Alhamdulillah dapat transfer ke Politeknik Tuanku Sultanah Bahiyah, Kulim. Tapi yang sedihnya, husband tak dapat tukar, sedey gila................................................. teringat masa duduk asing tahun 2009 dulu, aku dengan anak2 kat poli perlis, husband kat SK Cyberjaya... dugaan yang sangat berat ini datang lagi... masa tu anak 2 orang, n tengah mengandung anak ke-3. kali ni anak dah 3 orang, mengandung pulak anak ke-4... penat la bila duduk jauh2 ni, penat segala2... sapa yang penah dok jauh dgn suami mesti faham perasaan aku kan huhuhu................. skang husband tengah try buat rayuan, mudah mudahan dengan izin Allah dia akan dapat pindah ke Kulim. my dear blog reader, tolong doakan my husband dapat pindah kulim, sesama kami........

Aktiviti baking mungkin makan masa skit untuk mula balik bila dah di kulim nnt, n hopefully rezeki aku akan sentiasa ada di sana dalam dunia baking ni :) terima kasih kepada kawan2 yang selalu order kek dengan linmustaffa, my skills expanded here :) thank u so much to all...

Ya Allah Ya Rahman Ya Rahim, permudahkanlah urusan Mohd Fazli B Talib untuk berpindah ke Kedah... amin ya rabbal alamin.........

Terima kasih semua... :')

2 comments:

ajaknordin said...

Tahniah kerana dapat pindah...harap2 tabah kerana terpaksa berjuahan lagi...dan semoga Allah permudahkan segala urusan selepas ini..

touch of hana farhana said...

tahniah kak linda..semoga dengan kehadiran bby yang ke4 semakin murah rezeki akak n semoga husband kak linda dapat pindah kat kulim..amin..

You might also interested about these...

Blog Widget by LinkWithin