Thursday, June 30, 2011

My BFF carrot cake :)

Carrot cake order dari my best friend forever, Fila. thank u so much dear :)


Carrot cake + buttercream filling + cream cheese frosting

Wednesday, June 29, 2011

Blueberry cheese tart

Order dari offismate, Siti. Dah lama Siti order ni sebenarnya, lupa nak upload... anyway thank u so much Siti :)

Blueberry cheese tart

Produk baru - Kek Lapis Tembikai

Produk baru linmustaffa.blogspot, kek lapis tembikai. Kek dgn saiz 7x7 inci, RM 55. Menggunakan pure butter, cream cheese, horlicks dan susu pekat. Kek ni boleh poslaju. Harga tu xtermasuk harga pos ye :)



Cubaan pertama, lapis xmenjadi sebab belum pandai control api :)



Cubaan kedua, dah jadi lapisnya... :)



Order dari offismate, Hazlina



Thank u cokena :)

Choc moist cake

Choc moist cake order dari sepupu di bangi. Satu untuk makan2 di rumah n lagi satu untuk si bongsu Farzana nak celebrate birthday kat tadika. Terima kasih banyak2 kak ju :)




Choc moist cake + buttercream filling + buttercream + edible image


Choc moist + buttercream filling + buttercream icing + ganache

Carrot Cake SK Cyberjaya



Tempahan carrot dari cikgu-cikgu sk cyberjaya, tq so much...




Semuanya order sepanjang minggu lepas, ada yang untuk celebrate hari bapa. Terima kasih banyak2 di atas sokongan. Bila la kelas tart kita nak mula ni... :)






Tuesday, June 21, 2011

Cuppies for d twin

Order dari Kak Nadiah, kawan ofis sempena bithday her twin, Ku Shasha n Ku Nana. Anak kembar kak Nadiah ni kelas asing2, so ada 2 set yg sama, amount jer yang berbeza. Thanks a lot for d order kak Nadiah ya...



Choc moist cuppies + ganache, Strawberry cuppies + buttrecream


Deco A B C alphabet, ball choc n M&M


This set is for d mom :) thank u!

Delayed entry :)


Salam... sekian lama tak update blog, card reader rosak :(

all these were baked last nite, enjoy d pictures :)





Carrot Cake + butter cream filling + cream cheese frosting

Order dari my bestfriend, Fila. TQ!




Choc moist + buttercream filling + choc ganache

Order dr Teacher Mia, Tadika Arif Minda


Red velvet + cream cheese filling + cream cheese frosting

Untuk makan sndr :)

You might also interested about these...

Blog Widget by LinkWithin