Wednesday, April 13, 2011

Barbie Doll Cake




Salam...

Sekian lama teringin nak buat kek barbie, alhamdulillah akhirnya terlaksana juga last weekend... xsempat make up cantik2 kek tu sebab en. Fazli asik dok ulang dapur tgk kek, nak potong buat minum petang :) Itu pun dia kena tunggu lagi sebab aku nak amik gambar kek, siap snap kat luar lg... :)


Kek barbie ni tak la besar mana, tapi kalau nak jamu org ramai skit kena la buat basenya pulak... Meh kita tgk gambar barbie doll cake tester nih...



Butter cake, buttercream, barbie doll



Sila abaikan background yg sgt tidak sesuai itu ya... Kita fokus kat kek barbie doll tu ja ok :)



eh tetiba ada model xberbayar nak enter frame!



Butter cake, blueberry layer n plain buttercream layer



Indoor shoot lak, sebelum selamat dibelah n selamat dimakan dan dibedak2 (paham x apa itu bedak? hehe maksudnya diagih2) kepada jiran2... :)



No comments:

You might also interested about these...

Blog Widget by LinkWithin