Friday, August 28, 2009

Bulk Order



For Nor




For Ainul



For Hafizi



For Aini

Bulk order, tapi bukan la sorang ja yang order, beramai2 :) masa nak bawak turun terpaksa la jugak mintak tulun cik abang, tq abang ek, sib baik ada abang, kalu tak nak kena 2kali turun la bawak kek tu... untuk kawan2, tima kasih banyak2!!!

4 comments:

KePOchi LaTTe said...

tumpang tanya...cupcakes order ni just di Arau ke? da rasa da cupcakesnya...memang sedap. teringin nak bg kat buah hati for his birthday this coming september tp diia di kuala langat...is it possible??

RUZLINDA MUSTAFFA said...

Sory kepochi latte, setakat ni kat area arau je, lagipun i'm a novice, lum betul2 pandai lg melangkah jauh... i will improve! sory ek...

KePOchi LaTTe said...

sy sekarang di uum. if sy nak order dengan akak boleh x?

RUZLINDA MUSTAFFA said...

Boleh :) kawan ami ke ni? sms la senang ek, 0174720424, kaklin.

You might also interested about these...

Blog Widget by LinkWithin