Friday, June 19, 2009

Mummy, abang dengan adik demam...

kesian tul tengok adik dgn abang demam, adik merengek ja, abang pulak terkelepek tak larat... semalam adik ja demam, hari ni dah jangkit ke abang. amzar kalau demam mmg temperature very high, risau tul, mummy siap spare air kat hujung katil buat jelum adik.
sebelum tu adik sakit mata, hari ahad sebelum ayah balik shah alam dah bawak adik amik ubat tapi still tak sembuh lagi, bgn pagi mesti adik takleh buka mata sebab byk sgt tahi mata, sian adik... mummy ckp kat ayah adik n abang demam, ayah risau, ayah cakap nak balik, kesian ayah... sedih tul la dok jauh2 mcm gini... mudah mudahan awal tahun depan ayah dapat trnsfer balik perlis, insyaAllah...

No comments:

You might also interested about these...

Blog Widget by LinkWithin